Kad god u životu imamo neki problem tj izazov sa kojim se suočavamo, moramo znati i verovati da za njega postoji i rešenje. Inače nam to ne bi ni bilo dato. Sve se da rešiti, olakšati. A svi alati i odgovori za kojima tragamo su u nama samima. Problem i rešenje nikada nisu na istoj vibraciji. Da bismo došli do rešenja potrebno je podići  sebe na višu vibraciju, tragati i biti otvoren da nam ono dođe i sigurno će tako i biti.

Takođe, neophodno je imati  veru. Jer, bez vere ništa ne vredi. Za koji god put lečenja da se čovek odluči, neophodno je da ima vere da rešenje postoji i da se potpuno usaglasi sa time. Pažljivo birajte u šta ste odlučili da verujete. Da li vam to verovanje služi ili ne? Šta god u svom životu želeli da rešite, morate prvenstveno verovati u to da rešenje postoji. Inače, kako mislite da dođete do njega a da nemate osnovu-a to je vaša vera.

Hiljadu je načina koji vas mogu odvesti ka promenama na vašem životnom putu. Na vama je da odaberete one koji savršeno rezonuju sa vama i da se držite toga.Ako na nekom putu ne vidite rešenje za ono što vas muči, pa to je samo jedan put, okrenite se i tražite drugi. Neki od njih sigurno će vas odvesti do pravog rešenja za kojim ste toliko tragali. Samo znajte da ono uvek postoji. To što ga trenutno ne vidite nikako ne znači da ga nema. Nastavite tragati i dalje.

Budite potpuno otvorenog srca da ga primite, jer kada smo zatvoreni i nemamo vere nećemo videti rešenje čak ni da je ispred nas, jer nismo spremni da ga primimo i ne može ni stići do nas. Jer nemamo dovoljno vere u ono što želimo i za šta molimo. Ograničavaju nas naši strahovi, sumnja i vlastiti um. Ne moramo znati kako će se nešto u našem životu rešiti, dovoljno je verovati da je to moguće a način na koji će se to nešto odigrati prepustimo Bogu, Univerzumu jer će On posložiti da sve bude savršeno i onako kako treba biti i kako je najbolje za nas.

Sve je stvar našeg izbora, kao i za sve ostalo u životu. Mi sami biramo šta će za nas biti istina i u šta ćemo u životu verovati. Odaberite da vam sva vaša verovanja služe tako što će vam dušu puniti mirom, ljubavlju i harmonijom.

By Published On: January 29th, 2019Categories: Hipnoterapija, Homeopatija, Life coachingComments Off on Moć naših uverenjaTags: