Izbori su moć. Negativna osećanja stvaraju nezdravu sredinu u našem telu, podjednako kao i veštačka i štetna hrana koja stvara kiselu sredinu i pogoduje nastanku raznih tegoba i bolesti. Ono što je najbitnije i od čega sve polazi, jesu naše misli i osećanja koja negujemo u svom srcu. Jer, sva ta destruktivna osećanja koja se gomilaju u nama isto tako tj na prvom mestu utiču na kiselost organizma i na pojavu nesklada u čitavom telu.

Zbog toga je izuzetno važno da svaki čovek osvesti i spozna kolika je moć u njemu i da je sam odgovoran za svoj život i stanje svoga zdravlja. Izbori koje svakodnevno donosimo itekako utiču na kvalitet našeg života. Ne možete pričati negativno i očekivati pozitivan život. Ne možete praviti izbore koji vam štete, a očekivati da sve bude dobro. Ne možete negovati negativne misli u svom umu a očekivati divan i radostan život.

Osvešćivanjem i spoznajom da je sva moć u vama i preuzimanjem odgovornosti za svoj život činite jedan od najbitnijih koraka na putu promene svog života. Jer tada uviđate da nam je svima data moć izbora, a samo ste vi ti koji birate. Samo tada možete krenuti napred i kreirati za sebe jedan bolji i lepši svet, bolju realnost. Odluka je vaša.

By Published On: February 5th, 2019Categories: Homeopatija, LifestyleComments Off on Moć izboraTags: