Iako većina ljudi posećuje homeopate zbog zdravstvenih problema, njima je zapravo potrebna pomoć da se povežu sa svojim unutrašnjim bićem kako bi izlečili poremećeno energetsko telo. Mi u homeopatiji verujemo da je čovek u osnovi čista energija i prepisujemo energetske lekove. Pošto naše ponašanje i ono što govorimo o svome stanju reflektuju stanje našeg energetskog polja iskusan homeopata može sagledati obrazac našeg polja. Veština bavljenja homeopatijom leži u tome da se energetski obrazac homeopatskog leka prilagodi obrascu vašeg energetskog polja.

Homeopate veruju da se kao i crte lica crte duše mogu prenositi kroz generacije. Homeopatija je jedinstvena po tome što ima lekove koji mogu lečiti obrasce traume koji se nasleđem provlače kroz generacije. Takvi generacijski obrasci se u homeopatiji nazivaju mijazmatski obrasci. Homeopatski lekovi krče put duši da se pravilno uobliči, pomažući deci da odbace nasleđe roditeljskih problema i potpunije stupe u sopstveni život. Lekovi imaju dinamički uticaj na energetsko telo osobe koja ga uzima.

Oni razvezuju čvorove u energetskom polju i omogućuju energiji da ponovo teče nesmetano. Izgleda da homeopatski lekovi uklanjaju energetske blokade kroz proces dinamičkog pojačavanja. Ovo je ideja koja leži u osnovnom homeopatskom principu “slično se sličnim leči”- to znači da dva slična energetska obrasca međusobno razmenjuju energiju.

Homeopatski lek fokusira svoje dejstvo na odgovarajuće (sebi slične) čvorove pomažući tako ukupnoj energiji tela da ih otpusti. Kada se energetski poremećaj ukloni ,preostali simptomi vezani za taj poremećaj bilo da su fizički ili emocionalni nakon toga postepeno nestaju. Odgovarajući homeopatski lek obezbeđuje impuls za promenu nezdravih obrazaca, stvarajući mesta za vaša nova iskustva. On vam omogućuje da otkrijete ono što u vama već postoji-vaš istinski potencijal.

By Published On: February 5th, 2019Categories: HomeopatijaComments Off on Homeopatija i energetsko teloTags: